Tower - Download

Napomena:

Ponekad se kod instalacije (dogradnje) programa mogu javiti problemi. Da bi ih se otklonilo, prije ili tijekom instalacije, potrebno je uraditi slijedeće:

- instalirati zadnju verziju NetHASP Licence managera (za mrežne verzije) ili HASP drivera (za pojedinačne verzije
- privremeno deaktivirati Antivirus program,
- provjeriti da li instalacijska šifra odgovara verziji Tower-a koji se instalira,
- provjeriti da li instalacijska šifra odgovara HASP ključu na koji se Tower instalira.
 
Tower 7 (samo za korisnike sa licencom Tower 7)

Registrirani korisnici programa Tower 7 ovdje mogu preuzeti najnoviju verziju. Za rad programa je potreban HASP ključ, te na računalu instaliran "Windows XP", "Windows 7" ili "Windows 10" operativni sustav.

Tower 7 (za 32-bitne i 64-bitne sustave) (Build 7632) [46.2 MB]

Tower 7 Expert (Build 7632) [44.6 MB] - samo sa posebnom licencom EXPERT 

Uputstvo za Tower 7 - razlike u odnosu na Tower 6 (*.pdf) [5.6 MB]

 
Tower 7 - BESPLATNI DEMO
 
Ovdje možete preuzeti besplatnu DEMO verziju programa Tower 7. Obzirom da je ovo DEMO verzija programa, ona se ne smije upotrebljavati u poslovne svrhe. Za modele do 300 čvorova, program ima iste mogućnosti kao i profesionalna verzija programa: statički proračun po teoriji I-og i II-og reda, sa linearnim, nelinearnim i elastoplastičnim ponašanjem konstrukcije, proračun stabilnosti, modalna analiza, seizmički proračun. Opcije za automatsko dimenzioniranje betonskih, čeličnih i drvenih konstrukcija u ovoj verziji programa nisu dostupne. Sve ostale mogućnosti su potpuno iste kao i u profesionalnoj verziji, tako da možete izrađivati i najsloženije modele, dok će proračun biti dostupan samo za modele do 300 čvorova.
Za rad programa potrebno je na računalu imati instaliran Windows XP ili Windows 7 ili Windows 10 operativni sustav.
 

TOWER 6

Registrirani korisnici programa Tower 6 ovdje mogu preuzeti najnoviju verziju. Za rad programa je potreban HASP ključ, te na računalu instaliran "Windows XP", "Windows 7" ili "Windows 10" operativni sustav.

Tower 6 (za 32-bitne i 64-bitne sustave) (Build 1420) [34.5 MB]

Tower 6 Expert (Build 1420) [36.7 MB] - samo sa posebnom licencom EXPERT

Tower 6 - uputstvo (*.pdf) [24.6 MB]

Tower 6 - BESPLATNI DEMO
 
Ovdje možete preuzeti besplatnu DEMO verziju programa Tower 6. S obzirom da je ovo DEMO verzija programa, ona se ne smije upotrebljavati u poslovne svrhe. Za modele do 300 čvorova, program ima iste mogućnosti kao i profesionalna verzija programa: statički proračun po teoriji I-og i II-og reda, proračun stabilnosti, modalna analiza, seizmički proračun. Opcije za automatsko dimenzioniranje betonskih, čeličnih i drvenih konstrukcija u ovoj verziji programa nisu dostupne. Sve ostale mogućnosti su potpuno iste kao i u profesionalnoj verziji, tako da možete izrađivati i najsloženije modele, dok će proračun biti dostupan samo za modele do 300 čvorova.

Za rad programa potrebno je na računalu imati instaliran Windows XP ili Windows 7, 10 operativni sustav.

Tower 6 DEMO (Build 1112) [10.3 MB]

Tower 5 

Registrirani korisnici programa Tower 5 ovdje mogu preuzeti najnoviju verziju. Za rad programa je potreban HASP ključ, te na računalu instaliran "Windows 2000" ili "Windows XP" operativni sustav.

Tower 5.5 (Build 6126) [12.1 MB]

Tower 5 - Uputstvo (*.pdf) [20 MB]

DRIVERI - za mrežne i pojedinačne verzije programa

Ovdje možete preuzeti NetHASP Licence Manager-a, verzija 8.31 koji je potreban za mrežnu verziju programa. Raspakirajte arhivu i pokrenite program "lmsetup.exe".

NetHASP Licence Manager (V8.31) [16.2 MB]


Ovdje možete preuzeti instalacijski programa za pojedinačnu verziju programa. Da bi ste izvršili instalaciju drivera, arhivu treba raspakirati i pokrenuti program "HASPUserSetup.exe".

HASP driver installation [13.2 MB]